POLITICĂ DE CONȚINUT

Este strict interzisă publicarea pe serverele/pagina web a Vânzătorului de conținuturi (link-uri) care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile persoanelor, care au conținut obscen sau de natură violentă, cu conținut defăimător sau calomnios, ce au caracter rasial ori discriminatoriu, care conțin viruși, cai troieni  sau altele similare, precum și cele care conțin software piratat și, în general, a oricăror alte comunicări, indiferent de natura acestora, fără acordul Vânzătorului.

Orice încercare de a aduce prejudicii serverelor/paginii web, Vânzătorului sau Clienților este strict interzisă.

RESPECTAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ, RESPECTIV A DREPTURILOR ASUPRA MĂRCILOR DUPĂ CAZ

Întregul conţinut al site-ului  nostru incluzând: imagini, texte, elemente de design și grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate este integral proprietatea SC BEAUTY ONE  MEDICAL EUROPA şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe nr. 8/1996, dar și de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile georgafice, precum și de restul legislației naționale și internaționale aplicabile. Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Utilizatorii și Clienții sunt obligați să folosească informațiile de pe site-ul nostru doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC BEAUTY ONE MEDICAL EUROPA fără acordul scris al acesteia.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Vânzătorul va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate voluntar de către Utilizator/Client sau de o altă persoană.

Utilizatorul/Clientul nu este obligat să furnizeze aceste date, însă refuzul de a le furniza determina imposibilitatea efectuării și onorării comenzii.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care vânzătorul își rezervă dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate, marketing și publicitate, gestiune economico-financiară, statistică și informare asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, a ofertelor acestuia, evoluția și starea Comenzilor, situaţia contului de utilizator de pe site.

Categoriile de date personale prelucrate sunt următoarele: numele şi prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civilă, telefon/fax, adresă (domiciliu/reşedinţa), e-mail.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Vânzător.

Prin înscrierea pe site, efectuarea unei Comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, Utilizatorii/Clienții declară că sunt de acord ca datele lor personale să fie incluse în baza de date a Societății și își dau acordul expres și neechivoc la stocarea, utilizarea şi prelucrarea lor de către medicalia.ro în scopurile indicate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizorii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare.

Utilizatorilor/Clienţilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale.

Clienţii au dreptul de a solicita ştergerea totală sau parţială a datelor cu caracter personal, în baza unei cereri scrise, semnate şi datate transmisă către Vânzător.

În cazul în care Clientul îşi modifică, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja către site şi există Comenzi în derulare, Comenzile îşi păstrează datele de la momentul plasării, iar livrarea produselor se va face luându-se în considerare noile date, modificate.

Vânzătorul garanteaza confidențialitatea datelor personale colectate și se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Datele cu caracter personal obținute de către Vânzător vor fi stocate în baza sa de date, iar acesta va lua toate măsurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau folosirii ilegale.

Pentru executarea Contractului, Vânzătorul va transmite datele cu caracter personal necesare către firma de curierat care va livra produsele, precum și către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line, aceste transmiteri de date nefiind considerate încălcări ale prevederilor Legii nr. 677/2001.

Site-ul nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare, informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

În cazul în care Clientul divulgă aceste informații unor terți, atunci Clientul poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Te informăm că din data de 25 mai 2018 se aplică prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia  persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu character personal și privind libera circulație a acestor date, denumit în continuare ”Regulamentul”

Pentru că dorim să-ți furnizăm servicii sigure, noi ce de la Beauty One Medical Europa, înțelegem preocupările tale în ceea ce privește asigurarea securității prelucrării datelor cu caracter personal și adoptarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate contra distrugerii, pierderii, modificării și divulgării neautorizate a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate în alt mod sau contra accesului neautorizat la acestea.

Ne rezervăm dreptul ca pe viitor să actualizăm/modificăm Nota de informare, urmând să fii anunțat cu prilejul fiecărei actualizări.

  1. Operatorul de prelucrare a datelor cu caracter personal:

Beauty One Medical Europa identificată cu J 40/14662/2012 CUI, cu sediul în Blv Libertatii nr 22, sector 5, Bucuresti în calitate de Operator, va prelua datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale incidente în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și în conformitate cu prevederile prezentei note de informare.

  1. Scopul și modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal:

Datele personale prelucrate de către Operator sunt: nume, prenume, domiciliu, serie, număr act de identitate, CNP, semnătură, adresă e-mail, număr de telefon, date bancare, sau orice alte date cu caracter personal comunicate de către dvs și necesare îndeplinirii scopurilor ce vor fi enumerate în paragrafele următoare.

Prin prelucrarea datelor personale se înțelege orice operațiune sau ansamblu de operațiuni efectuate cu utilizarea de procese automatizate și aplicate Datelor personale precum: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea , stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, compararea sau interconectarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Societatea Beauty One Medical Europa va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate pentru realizarea următoarelor obiective:

  • pentru a presta servicii, furniza bunuri, echipamente sau produse cosmetice și dermato-cosmetice  care au legătură cu obiectul de activitate al subscrisei, inclusiv onorarea comenzilor primite online;
  • pentru a soluționa cererile sau sesizările transmise clienți, indiferent de metoda prin care au fost transmise acestea;
  • pentru a încheia contracte și eventual a recupera creanțele datorate ca urmare a nerespectării obligațiilor de către clienți;

Temeiul juridic al prelucrării Datelor personale este reprezentat de executarea contractului/contractelor încheiate, în baza căruia/cărora se efectuează prelucrarea datelor, de respectarea unei obligații legale și de consimțământul liber exprimat.

  1. Destinatarii Datelor cu caracter personal

Datele personale vor putea fi dezvăluite conform scopurilor amintite următorilor destinatari:

  • angajaților și colaboratorilor Operatorului;
  • autoritățile statului, după caz;
  1. Perioada de păstrare a Datelor cu caracter personal:

Datele  personale ce fac obiectul transferului în scopurile mai-sus amintite vor fi păstrate conform principiilor de proporționalitate și necesitate, precum și până la atingerea scopurilor pentru care au fost colectate și prelucrate.

  1. Drepturile persoanelor vizate:

În conformitate cu art. 15-21 din GDPR, referitor la datele cu caracter personal comunicate, clienții au dreptul să:

  • aibă acces la acestea, putând solicita oricând o copie;
  • solicite rectificarea acestora;
  • solicite ștergerea acestora;
  • obțină restricționarea prelucrării datelor;
  • se opună prelucrării datelor;
  • primească datele într-un format structurat, utilizat în mod curent.

Clienții vor avea dreptul în orice moment de a retrage consimțământul sau de a se opune prelucrării datelor în scopul marketingului direct,

În scopul exercitării drepturilor sau dimpotrivă, în scopul retragerii consimțământului se poate adresa o cerere scrisă, datată și semnată  pe e-mail la adresa office@beautyone.ro sau se poate trimite prin poștă la adresa Blv Libertatii nr 22, sector 5, Bucuresti.

Pentru informații suplimentare cu privire la Datele dumneavoastră cu caracter personal puteți contacta subscrisa la nr. de telefon 0729005777 sau pe e-mail office@beautyone.ro

Subliniem că aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal încalcă prevederile Regulamentului UE 679/2016.                     

MĂSURI DE SECURITATE

Vânzătorul va lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării securității prelucrării datelor cu caracter personal pe site-ul medicalia.ro, astfel încât să  garanteze că datele cu caracter personal pot fi accesate numai de persoane autorizate, în scopurile autorizate de lege, să protejeze datele cu caracter personal stocate sau transmise împotriva distrugerii accidentale ori ilicite, împotriva pierderii sau deteriorării accidentale și împotriva stocării, prelucrării, accesării sau divulgării ilicite.

DERULAREA OPERAȚIUNILOR DE VÂNZARE PRIN SITE-UL Medicalia

Site-ul cuprinde informații ce pot fi accesate, sau vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic, informații legate de datele de identificare ale vânzătorului și de contact, informații despre bunurile și produsele oferite spre vânzare și/sau tarifele practicate de vânzător.

  1. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul Medicalia Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Vânzătorul poate refuza cererea de înregistrare în situaţiile în care constată că au fost utilizate informaţii neconforme cu realitatea.

  1. Comanda

Accesul în vederea efectuării unei comenzii îi este permis oricărui Client-cumpărător.

Pentru motive justificate Medicalia își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului în vederea efectuării unei comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel medicalia.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Vânzătorului prin intermediul datelor de contact, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus mentionate.

Pentru a putea lansa o comandă, Clientul trebuie să seteze detaliile preferate de Comandă (unde să fie livrată, modalitatea de expediere şi modalitatea de plată) în contul de Utilizator, iar aceste setări vor fi reţinute şi folosite pentru fiecare Comandă. Aceste setări pot fi modificate oricând.

În funcție de disponibilitate, produsele pot fi:

  • În stoc – avem mai mult de 3 bucăti în stoc;
  • Stoc limitat – avem mai puțin de 3 bucati in stoc;
  • La comanda – produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru, însă dacă se va înregistra o comandă cu privire la acesta consultanții noștri vor contacta Clientul pentru a-i comunica când îi va fi livrat Produsul.
  • Stoc epuizat – produsul nu mai este disponibil in stocul din depozitul nostru sau în showroomuri.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar putând suporta consecințele acestor erori (comandă întârziată, transmisă greşit etc).

Site-ul nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. Astfel, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant medicalia.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părţi (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

Pentru confortul şi siguranţa Clientului, există opţiunea de a renunţa la Comandă în termen 24 de ore de la plasarea acesteia. Astfel, dacă Clientul a plasat o Comandă din greşeala sau a revenit asupra deciziei de achiziţie, Comanda se poate anula în 24 de ore de la plasarea ei.

Site-ul poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaţii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
  • datele Clientului incomplete sau incorecte;
  • livrari consecutiv eşuate;
  • eşuarea / invalidarea tranzactiei online;
  • clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate;
  • alte motive obiective: există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Contractul se consideră încheiat între Client şi Medicalia în momentul primirii de către Client de la Medicalia, prin intermediul poştei electronice a notificării de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Produs, bun sau echipament comandat de către Client nu poate fi livrat de către Medicalia Clientul va fi informat asupra acestui fapt.

  1. Preţul

Preţul final plătit de Client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie.

Preţurile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preţurile aferente produselor și echipamentelor comercializate prin intermediul site-ului medicalia.ro sunt exprimate în Lei şi conțin T.V.A., conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

  1. Facturare – plăţi

Plata se face în numerar și integral curierului, în momentul primirii coletului cu produsele comandate.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele şi bunurile sau echipamentele livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform  legislaţiei în vigoare.

  1. Livrarea și condițiile de livrare

Data estimată de primire a Comenzii poate varia în funcţie de adresa de livrare.

Livrarea se va face în toată țara prin Curier rapid sau prin curieri propri.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obţine confirmarea prezenţei acestuia la adresa dată și confirmată. Dacă Clientul nu se va afla la adresa confirmată și la ora stabilită, acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către medicalia.ro la momentul predării produselor comandate către Client la adresa selectată de acesta.

  1. Recepția produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat şi bonul fiscal, cuprinzând toate informaţiiile despre produsele livrate (cod produs, cantitate, preţ). De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menţionate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare, Clientul recunoaşte primirea în bune condiţii şi în totalitate a produselor comandate.

  1. Dreptul de retragere sau renunțare

După expirarea celor 24 de ore la la plasare, Clientul persoană juridică nu mai poate renunța la comandă.

În ceea ce privește Clientul persoană fizică, conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientul va suporta costurile legate de returnarea produsului, excepție făcând cazul în care returnarea se face pentru deficiențe calitative ale produsului imputabile Vânzătorului.

Notificarea de returnare se face la adresa de mail contabilitate@beautyone.ro în care vă rugăm să specificați numărul comenzii și produsul pe care doriți să-l returnați.

Returnarea produselor se va face la adresa Bld. Libertatii nr 22, bloc 102, parter, spatiu comercial, Bucuresti.

Vor fi refuzate la returnare coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, precum si cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat.

RĂSPUNDEREA VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere pentru prejudiciile create nici ca urmare a nefuncționării site-ului  și nici pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri de pe site.

Vânzătorul se străduiește ca informațiile oferite pe site să fie cat mai clare, complete și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori.

medicalia.ro nu ofera niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor și/sau caracterul complet al acestora.

Vânzătorul nu se face răspunzator pentru coletele deteriorate din cauza proastei manipulari din partea firmelor de livrare colaboratoare.

FORȚA MAJORĂ

Niciuna dintre părţile contractante nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de un caz forţă majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată ce este posibil cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu încetează, părţile au dreptul de a denunţa unilateral contractul, fără pretinderea de daune-interese.

Forţa majoră va fi probată conform legii.

SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR

Contractul (comanda confirmată) va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între medicalia.ro şi Client va fi rezolvat pe cat posibil pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, vor fi urmate caile legale prevazute de legislatia in vigoare. Instanţele judecătorești competente sunt cele de la sediul Vânzătorului.     

În caz de divergenţă sau neînţelegeri, se vor aplica Termenii şi condiţiile valabile la momentul efectuării Comenzii.

FRAUDA

Orice tentativă de fraudă sau faptă în formă consumată (cum ar fi, dar fără a se limită la: accesarea datelor Clienţilor medicalia.ro, alterarea conţinutului site-ului, încercarea de afectare a performanţelor serverelor medicalia.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terţi etc.) va fi raportată autorităților competente și poate intra sub incidența legii penale.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.